Een goede isolatie haalt het van koude en wind!

Allerhande isolatiewerken in Nijlen bij Schrijnwerken Sanchez

Het is niet meer dan logisch dat goedgeplaatste en duurzame isolatie u een hoop geld doet besparen. Huiselijke warmte kent geen weg naar buiten, koude vindt geen manier naar binnen. Schrijnwerken Sanchez voert al uw isolatiewerken in Nijlen en binnen een straal van 50 kilometer nauwgezet uit.

Een goede afdichting van de woning begint bij het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en constructie kiest Schrijnwerken Sanchez uit rotswol, spuitisolatie, glaswol, isolatieplaten, schuimisolatie, …

Zolderkamer

Vaak wordt een oude zolderkamer niet meer benut omdat het er koud is wegens geen isolatie. Mits een goede isolatie kan u daar een perfect woonklimaat creëren en er uw eigen stekje van maken. Naast een beter wooncomfort bespaart u stevig op de energiekosten, want via het dak gaat ongeveer 30% aan warmte verloren.

Premie

Vraag zeker bij uw netbeheerder na of u geen premie krijgt voor de isolatie van uw dak in uw bestaande woning of appartement. U kan er uw bankrekening een plezier mee doen.

Contact

Blijf niet in de kou zitten en pols bij Schrijnwerken Sanchez hoe u het best uw pand kan isoleren. Maak een afspraak. Nico is beschikbaar na 18 uur én op zon- en feestdagen.