Genieten in uw houten tuinmeubilair!

Wij verzorgen op maat gemaakte tuinmeubelen 

Een mooie tuin is een open invitatie om er heerlijk in te genieten. Comfortabel achterover leunen, gezellig ontbijten in de ochtendzon of een leuke barbecue met vrienden. De tuin is er al, maar voor de mooiste tuinmeubelen in Nijlen op maat moet u toch bij Schrijnwerken Sanchez zijn.

Nico Sanchez zit al jaren in de schrijnwerkerij en bouwt met liefde en precisie het beste houten meubilair. Voor elke grootte van tuin creëert Schrijnwerken Sanchez tuinmeubelen op uw maat, van standaardafmetingen is er geen sprake.

Alle soorten tuinmeubelen :

  • Banken
  • Stoelen
  • Tafels
  • Loungesets
  • Ligstoelen

Elk soort tuinmeubel in eender welk soort hout kan voor u ontwikkeld worden. Vanuit zijn ervaring adviseert Nico om te kiezen voor houtsoorten die uitstekend geschikt zijn om in weer en wind buiten te staan. Zo moet u het meubilair niet op tijd en stond behandelen. Het enige wat u rest om te doen, is erop relaxen.

Comfortabel genieten

Op uw terras in de zon genieten in comfortabel en op maat gemaakt houten tuinmeubilair. Dankzij Schrijnwerken Sanchez kan u binnenkort heerlijk ontspannen. In iedere tuin is er plaats voor een romantisch liefdesbankje, een stijlvolle ligstoel of een prachtige loungeset.

Contact

Het is duidelijk dat u voor tuinmeubelen op maat bij Schrijnwerken Nico Sanchez in Nijlen moet zijn. Maak een afspraak en heel binnenkort kan u maximaal genieten.